Utstillere 2022

Årets utstillere for Arendal båt & fritidsmesse!

Galeon Boats

Galeon Boats

Every Galeon yacht is a piece of handcrafted excellence and thanks to the unparalleled attention to detail, cutting edge technology and great designs the company has become one of the premier European boat builders. With over 30 years of experience in the business and thousands of satisfied customers from all around the world – you can be sure your next Galeon yacht will meet all your expectations.

Sea-Tek

Sea-Tek

Sea-Tek AS demonstrerer Seakeeper Gyrostabiliator.

Seakeeper er en gyrostabilisator som konstruert for å eliminere inntil 95% av slingring på båter fra 21 fot og oppover.

Dette øker komforten ombord under alle forhold.

Take a ride. Be amazed.

Predator Boats

Predator Boats

Predator boats bygger custom made high-performance boats med stort fokus på detaljer. Vi produserer båtene i Arendal og er din lokale leverandør av Mercury motorer for nysalg og ettermarkedet.

Båthuset Arendal

Båthuset Arendal

Båthuset ble stiftet i 2019 med det formål å levere kvalitetsprodukter innen båtbransjen samt yte god service til kundene. Vi står på døgnet rundt for at du skal bli fornøyd.

Sjøsenteret Arendal

Sjøsenteret Arendal

Velkommen til Arendals flotteste Sjøsenter. Vi hjelper deg med båt drømmen!
Vi ligger sentralt plassert på Stoa i Arendal og har en flott utstilling av Nordkapp , Sting, Iron- Boats, Zodiac, Pioner og Mercury motorer.

Green Waves

Green Waves

Green Waves utvikler og selger de elektriske båt-modellene GW 601 og GW 630X. GW 601 er en romslig og sosial fritidsbåt skapt for gode opplevelser og lange dager på sjøen med hele familien. GW 630X er en praktisk og smart skjærgårdsjeep utviklet for nordiske forhold, med høyere fartspotensiale enn GW 601 og et skrog som er sveiset i aluminium i Norge. I tillegg utfører Green Waves ombygginger og elektrifiseringer av eksisterende båter på markedet.

Nidelv

Nidelv

Med navnebytte til Nilsen Båtbyggeri AS ivaretar vi våre stolte tradisjoner fra både Nils Nilsen Båtbyggeri og Nidelv Båtbyggeri.

Kunnskapen om båtbygging har sterke og lange røtter i vår virksomhet. Nils Nilsen hadde vært båtbygger i 18 år, da han i 1929 startet sitt eget båtbyggeri. Gjennom sin kjærlighet til båtbyggerfaget og ønske om best mulig båter, utviklet og bygget han båter han kunne være stolt av. Kunnskapen om dette edle håndverk er viderført til de neste generasjoner.

Viknes

Viknes

Viknes er Norges ledende motorbåtprodusent. Med det beste av moderne skandinavisk design og 30 års erfaring har vi skapt ett utvalg robuste og behagelige båter, hvor allsidighet kommer som standard.

Arendal Båtsportklubb

Arendal Båtsportklubb

Arendal Båtsport Klubb ble stiftet i 1985 og er nå en av landets største båtsport-klubber med fokus på rundbane og offshore.

Besøksadresse: Kystveien 118, 4842 Arendal

Autocar Arendal

Autocar Arendal

Auto-Car har stort utvalg i personbiler og varebiler!

Vi har biler som går på: bensin, diesel, samt ladbare hybrider og elektriske biler.

Vi holder til på Stoa i Arendal.

Minicaravan

Minicaravan

Vi holder til på vakre Sørlandet, nærmere bestemt i Arendal, med vakker skjærgård og yrende båtliv om sommeren.

Du er selvsagt velkommen til å hente varer på vårt lager, også etter ordinær åpningstid eller helg, så hva med å starte ferien fra Arendal og oppleve hva Sørlandet har å by på. Har du/ dere barn, er vi bare en halv time unna dyreparken i Kristiansand!

Elsurf

Elsurf

Elsurf.no er stedet for deg som ønsker fart og spenning på sjøen med et elektrisk surfebrett fra Radinn eller et foilbrett fra Flite.
Både Radinn og Flite byr på spenning og eventyrlyst med sine elektriske surfebrett.
Brettene fra Radinn er så kalte jet boards hvor du hele tiden er i kontakt med vannflaten.
Med brettene fra Flite kan du derimot sveve i luften med havet under dine føtter.

Power

Power

POWER-eventyret startet i Danmark 2015. Senere åpnet vi butikker i Finland, e-handel i Sverige, og i 2017 kom POWER til Norge. I dag er POWER Nordens nye elektrogigant med nærmere 200 butikker og 4400 medarbeidere – og vi vokser stadig. I POWER ønsker vi alltid å ligge ett steg foran, fordi vi vet at smarte, effektive løsninger holder prisene lave, samtidig som det gir den beste handleopplevelsen for kundene.  

Ferda

Ferda

Ferda har siden 1969 jobbet for å gjøre livet i bobil og campingvogn tilgjengelig og attraktivt for alle! Med over 50 års erfaring og 13 avdelinger i landet, har Ferda opparbeidet seg Norges største og beste utvalg av feriehjem på hjul.

Hos oss finner du enheter fra de største og mest populære produsentene på markedet. Vi hjelper deg gjerne med å finne den bobilen eller campingvogna som passer best for deg og ditt budsjett!

Gromstad Auto Arendal

Gromstad Auto Arendal

Gromstad Auto ble etablert i 1967, og et par år senere flyttet vi inn i et helt nytt bilanlegg i Vesterveien 56 i Arendal. Bilanlegget vårt er modernisert og utvidet flere ganger, senest i 2017, og fremstår i dag som et av Sørlandets og Aust Agders mest moderne bilanlegg. Vi er Aust-Agders største bilforhandler med 98 ansatte, og omsetter for rundt 500 mill. i året. Gromstad Auto er en del av Gromstad Gruppen, som også består av Gromstad Motor Stoa og Gromstad Bil & Båt.

Båtførerskolen Agder

Båtførerskolen Agder

Med frihet følger ansvar, og ved å ta båtførerprøven hos oss, lærer du å ferdes sikkert og hensynsfullt i fritidsbåt.

Agder bil AS

Agder bil AS

Agder Bil AS er Aust-agders største forhandler av Mercedes-Benz og Peugeot.

Agder Dykkersenter

Agder Dykkersenter

Vi tilbyr spennende dykkerkurs innen den anerkjente PADI-opplæringen. Vi er et Padi 5 Star Dive Center, å tilbyr flere ulike kurs gjennom hele året.

Stoa Maskin

Stoa Maskin

Stoa maskin AS er en faghandel for hus, hage, skogbruk og landbruk.

Vi tilbyr alt innen plenklippere., tilhengere, snøfresere, motorsager og construction maskiner.

Butikken har erfarne fagfolk og eget serviceverksted.

Bilutstyr Arendal AS

Bilutstyr Arendal AS

Bilutstyr Arendal ble etablert i 1991. Siden den gang har vi utviklet oss til å bli en solid og moderne bedrift. Vi er sentralt plassert på Stoa industriområde like utenfor Arendal, lett tilgjengelig for våre kunder. I tillegg til butikk, har vi en engros avdeling som leverer varer til verksteder, bensinstasjoner, lakkverksteder og andre bedrifter. Våre ansatte har solid fagkunnskap innen en rekke områder. Vi gjør alt vi kan for å yte topp service til våre kunder. Vår butikk er med i BilXtra kjeden, hvor du finner et bredt spekter av deler og utstyr.

Maritim

Maritim

Maritim Båtutstyr er butikkene for alle med lidenskap for sjøen. Vi lever og ånder for båt og båtliv, og gjør vårt aller beste for å tilby våre kunder godt utstyr, egnet for sjøen, til konkurransedyktige priser. Maritim er Norges største båtutstyrskjede, med 7 butikker i Sør-Norge, og hovedlager og netthandel i Arendal. Vi har levert utstyr til landets båtentusiaster siden 1984, og satser på å ha et stort og komplett utvalg av varer slik at du får alt du trenger til båt og båtliv på ett sted.

RSA Bil

RSA Bil

RSA er importør av Suzuki og Isuzu, samt Maxus og BYD elektriske biler. Selskapet omsetter for 4 mrd. og har dyktige, engasjerte medarbeidere og solide eiere. RSA Bil er en av Norges største forhandlerkjeder med 11 forretninger fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord. RSA Bil Arendal forhandler alle importørens merker , og utfører alle servicetjenester på person- og varebiler, samt bobiler. Totalt 20 medarbeidere er tilknyttet RSA Bil Arendal.

FB Montasje

FB Montasje

F.B Montasje er distriktets offisielle Hörmann forhandler.
Tilbyr porter, dører og tilbehør fra markedsledende produsent.
Leverer også porter med egenprodusert dekor og overflate etter ønske fra kunde.
Bygger også om og tilpasser garasje for endret portstørrelse.

PSS Securitas

PSS Securitas

PSS Securitas er et heleid datterselskap av Securitas AS. Selskapet arbeider innen tre segmenter. Ordensvakter til utelivetmesser/konserter/arrangementer og spesialtjenester.

Gaveca

Gaveca

Gaveca Forlag og har mer enn 300 titler, blant annet mange lokale og maritime bøker, barnebøker og andre spennende titler.
Vi startet opp i 2011 og har siden vokst til å bli Sørlandets største forlag. Våre kontorlokaler finner du i 3 etasje på Longum Park i Arendal og vi har også et forlagsutsalg av bøker i Havnegata 4 i Arendal.

Forever living

Forever living

Forever har virksomhet i over 160 land i alle verdensdeler og er verdens største dyrker, produsent og distributør av Aloe vera.

Gromstad Motor Stoa

Gromstad Motor Stoa

Gromstad Motor Stoa tilbyr salg av nye ŠKODA og Nissan-modeller, og har til enhver tid et bredt utvalg av brukte biler. Vi selger også en rekke originalt tilbehør, dekk, felg og dekkhotell til våre kunder. Vi har eget bilverksted der vi utfører tjenester innen service og reparasjon, f.eks EU-kontroll og steinsprutskade på frontruta. For deg som ikke vil kjøpe egen bil har vi gode muligheter for på leasing av firmabil, privatleasing og bilutleie. Gromstad Motor Stoa tilbyr også gode bilforsikringer, finansiering, billån og serviceavtaler.