Utstillere 2023

Her er årets utstillere for Arendal båt & fritidsmesse!

Båthuset Arendal

Båthuset Arendal

Båthuset ble stiftet i 2019 med det formål å levere kvalitetsprodukter innen båtbransjen samt yte god service til kundene. Vi står på døgnet rundt for at du skal bli fornøyd.

Arendal Bådsenter

Arendal Bådsenter

Gromstad Auto ble etablert i 1967, og et par år senere flyttet vi inn i et helt nytt bilanlegg i Vesterveien 56 i Arendal. Bilanlegget vårt er modernisert og utvidet flere ganger, senest i 2017, og fremstår i dag som et av Sørlandets og Aust Agders mest moderne bilanlegg. Vi er Aust-Agders største bilforhandler med 98 ansatte, og omsetter for rundt 500 mill. i året. Gromstad Auto er en del av Gromstad Gruppen, som også består av Gromstad Motor Stoa og Gromstad Bil & Båt.

Predator Boats

Predator Boats

Predator boats bygger custom made high-performance boats med stort fokus på detaljer. Vi produserer båtene i Arendal og er din lokale leverandør av Mercury motorer for nysalg og ettermarkedet.

Galeon Boats

Galeon Boats

Every Galeon yacht is a piece of handcrafted excellence and thanks to the unparalleled attention to detail, cutting edge technology and great designs the company has become one of the premier European boat builders. With over 30 years of experience in the business and thousands of satisfied customers from all around the world – you can be sure your next Galeon yacht will meet all your expectations.

Sjøsenteret Arendal

Sjøsenteret Arendal

Velkommen til Arendals flotteste Sjøsenter. Vi hjelper deg med båt drømmen!
Vi ligger sentralt plassert på Stoa i Arendal og har en flott utstilling av Nordkapp , Sting, Iron- Boats, Zodiac, Pioner og Mercury motorer.

Green Waves

Green Waves

Green Waves utvikler og selger de elektriske båt-modellene GW 601 og GW 630X. GW 601 er en romslig og sosial fritidsbåt skapt for gode opplevelser og lange dager på sjøen med hele familien. GW 630X er en praktisk og smart skjærgårdsjeep utviklet for nordiske forhold, med høyere fartspotensiale enn GW 601 og et skrog som er sveiset i aluminium i Norge. I tillegg utfører Green Waves ombygginger og elektrifiseringer av eksisterende båter på markedet.

Nidelv

Nidelv

Med navnebytte til Nilsen Båtbyggeri AS ivaretar vi våre stolte tradisjoner fra både Nils Nilsen Båtbyggeri og Nidelv Båtbyggeri.

Kunnskapen om båtbygging har sterke og lange røtter i vår virksomhet. Nils Nilsen hadde vært båtbygger i 18 år, da han i 1929 startet sitt eget båtbyggeri. Gjennom sin kjærlighet til båtbyggerfaget og ønske om best mulig båter, utviklet og bygget han båter han kunne være stolt av. Kunnskapen om dette edle håndverk er viderført til de neste generasjoner.

Viknes

Viknes

Viknes er Norges ledende motorbåtprodusent. Med det beste av moderne skandinavisk design og 30 års erfaring har vi skapt ett utvalg robuste og behagelige båter, hvor allsidighet kommer som standard.

Arendal Båtsportklubb

Arendal Båtsportklubb

Arendal Båtsport Klubb ble stiftet i 1985 og er nå en av landets største båtsport-klubber med fokus på rundbane og offshore.

Besøksadresse: Kystveien 118, 4842 Arendal

Autocar Arendal

Autocar Arendal

Auto-Car har stort utvalg i personbiler og varebiler!

Vi har biler som går på: bensin, diesel, samt ladbare hybrider og elektriske biler.

Vi holder til på Stoa i Arendal.

Minicaravan

Minicaravan

Vi holder til på vakre Sørlandet, nærmere bestemt i Arendal, med vakker skjærgård og yrende båtliv om sommeren.

Du er selvsagt velkommen til å hente varer på vårt lager, også etter ordinær åpningstid eller helg, så hva med å starte ferien fra Arendal og oppleve hva Sørlandet har å by på. Har du/ dere barn, er vi bare en halv time unna dyreparken i Kristiansand!

Elsurf

Elsurf

Elsurf.no er stedet for deg som ønsker fart og spenning på sjøen med et elektrisk surfebrett fra Radinn eller et foilbrett fra Flite.
Både Radinn og Flite byr på spenning og eventyrlyst med sine elektriske surfebrett.
Brettene fra Radinn er så kalte jet boards hvor du hele tiden er i kontakt med vannflaten.
Med brettene fra Flite kan du derimot sveve i luften med havet under dine føtter.

Power

Power

POWER-eventyret startet i Danmark 2015. Senere åpnet vi butikker i Finland, e-handel i Sverige, og i 2017 kom POWER til Norge. I dag er POWER Nordens nye elektrogigant med nærmere 200 butikker og 4400 medarbeidere – og vi vokser stadig. I POWER ønsker vi alltid å ligge ett steg foran, fordi vi vet at smarte, effektive løsninger holder prisene lave, samtidig som det gir den beste handleopplevelsen for kundene.  

Bavaria Arendal

Bavaria Arendal

Bavaria Arendal er ikke en tradisjonell forhandler, men en aktiv aktør som jobber for å skape det beste forhandleralternativet for kresne, bilinteresserte kunder som vil oppleve både kjøreglede og eierglede.

I dag er vi en av Nordens største BMW og MINI-aktører.
Vi ordner alt – alltid!

Toyota Arendal

Toyota Arendal

AS Bil startet helt tilbake i 1925 med formidling av Bedford,Chevrolet og Vauxhall i sitt sortiment,i tillegg til at de hadde et eget bilverksted. I 1957 kjøpte familien Evjen firmaet og i 1973 fikk vi agenturet på Toyota, siden er navnet endret til Toyota Arendal AS. Dagens lokasjon på Skarpnes huser ett flott nytt bilanlegg med salg av personbiler,varebiler,brukt biler,mekanisk verksted og karosseri verksted. 1973 – 2023 – 50 år med Toyota

Stoa Maskin

Stoa Maskin

Stoa maskin AS er en faghandel for hus, hage, skogbruk og landbruk.

Vi tilbyr alt innen plenklippere., tilhengere, snøfresere, motorsager og construction maskiner.

Butikken har erfarne fagfolk og eget serviceverksted.

Bilutstyr Arendal AS

Bilutstyr Arendal AS

Bilutstyr Arendal ble etablert i 1991. Siden den gang har vi utviklet oss til å bli en solid og moderne bedrift. Vi er sentralt plassert på Stoa industriområde like utenfor Arendal, lett tilgjengelig for våre kunder. I tillegg til butikk, har vi en engros avdeling som leverer varer til verksteder, bensinstasjoner, lakkverksteder og andre bedrifter. Våre ansatte har solid fagkunnskap innen en rekke områder. Vi gjør alt vi kan for å yte topp service til våre kunder. Vår butikk er med i BilXtra kjeden, hvor du finner et bredt spekter av deler og utstyr.

Maritim

Maritim

Maritim Båtutstyr er butikkene for alle med lidenskap for sjøen. Vi lever og ånder for båt og båtliv, og gjør vårt aller beste for å tilby våre kunder godt utstyr, egnet for sjøen, til konkurransedyktige priser. Maritim er Norges største båtutstyrskjede, med 7 butikker i Sør-Norge, og hovedlager og netthandel i Arendal. Vi har levert utstyr til landets båtentusiaster siden 1984, og satser på å ha et stort og komplett utvalg av varer slik at du får alt du trenger til båt og båtliv på ett sted.

RSA Bil

RSA Bil

RSA er importør av Suzuki og Isuzu, samt Maxus og BYD elektriske biler. Selskapet omsetter for 4 mrd. og har dyktige, engasjerte medarbeidere og solide eiere. RSA Bil er en av Norges største forhandlerkjeder med 11 forretninger fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord. RSA Bil Arendal forhandler alle importørens merker , og utfører alle servicetjenester på person- og varebiler, samt bobiler. Totalt 20 medarbeidere er tilknyttet RSA Bil Arendal.

Agder bil AS

Agder bil AS

Agder Bil AS er Aust-agders største forhandler av Mercedes-Benz og Peugeot.

PSS Securitas

PSS Securitas

PSS Securitas er et heleid datterselskap av Securitas AS. Selskapet arbeider innen tre segmenter. Ordensvakter til utelivetmesser/konserter/arrangementer og spesialtjenester.

Autoglym

Autoglym

Krefting er en norsk familiebedrift som produserer og distribuerer merkevarer av ren kvalitet i Norge og Sverige.

Vi har produkter som skal hjelpe våre kunder å rengjøre, fornye og beskytte. Vi leverer produkter til rengjøring,
vedlikehold og overflatebehandling av bil, båt, hus, hytte, hage og hjem.

Vår mest kjente merkevare er Plumbo. I tillegg er vi eksklusiv distributør av Autoglym bilpleiemidler.
Blant våre andre kjente merkevarer er Ferro-Bet, Selaclean, Stabil, Duxola, Soteks, Nippon, Kirk og Temus.

Gromstad Motor Stoa

Gromstad Motor Stoa

Gromstad Motor Stoa tilbyr salg av nye ŠKODA og Nissan-modeller, og har til enhver tid et bredt utvalg av brukte biler. Vi selger også en rekke originalt tilbehør, dekk, felg og dekkhotell til våre kunder. Vi har eget bilverksted der vi utfører tjenester innen service og reparasjon, f.eks EU-kontroll og steinsprutskade på frontruta. For deg som ikke vil kjøpe egen bil har vi gode muligheter for på leasing av firmabil, privatleasing og bilutleie. Gromstad Motor Stoa tilbyr også gode bilforsikringer, finansiering, billån og serviceavtaler.

Ibiza Boats

Ibiza Boats

Ibizas innovative båter er et resultat av 40 års båtbyggererfaring, og 29 års erfaring med utvikling og produksjon av Norges største landstedbåtsuksesser. Ibizas kjerneverdier er funksjonelt design, gode sjøegenskaper, robusthet og styrke. Et godt møte mellom båt og sjø er selve grunnlaget for en god båtopplevelse.

Marex

Marex

Marex Service Senter tilbyr et total tilbud til alle båteiere. Hos oss finner du alle tjenester som gjør at du får en positiv opplevelse ved å eie din båt. Vi holder til på Hasseltangen på Fevik, strategisk plassert midt imellom Grimstad og Arendal. Dette er et godt utgangspunkt for de som trenger vinteropplag eller service på båten sin, langs hele Sørlandskysten.

West Marina

West Marina

Mer båt for pengene.

West Marina er importør og forhandler av svenske Westline og Nautus som er kjent for båter med utsøkt design og sjøegenskaper i toppklasse.

Vi er også forhandler av norskproduserte båter fra Nidelv. Alle båtene blir tilpasset kundens personlige ønsker og behov til avtalt pris.

LPG Arendal

LPG Arendal

LPG Arendal AS er en gassstasjon med til holdsted Myreneveien 27 i Arendal. Her får du markedets rimeligste priser på fylling av alle typer propanflasker fra 2kg og oppover. Men vi har også nysalg av alle typer propanflasker m/propan.

Vi er et Sunwind Hyttesenter som gjør vi har produkter til:
Båt, hjem, caravan, industri, fritid og hytta. Vi trykkertester og sjekker gassanlegget på bobiler og campingvogner.

Nordkapp Boats

Nordkapp Boats

Nordkapp quickly became one of the largest brands of the leisure boat industry in Scandinavia, exporting vessels to Denmark, Sweden, Finland, Germany, Switzerland and Austria. The young company also laid down the ground work to branch out to the blooming boating market of the US.

Baug Boats

Baug Boats

BAUG har utviklet en spennende og moderne Day-Cruiser som er skapt for fart og gode opplevelser.

Med imponerende kjøreegenskaper kombinert med robust nordisk design, er dette en særegen båt som skiller seg ut!

A-Tech Teltutleie

A-Tech Teltutleie

A-Tech Teltutleie er et event-supply firma som startet med teltutleie i 2001, og levere rammetelt og utstyr i hele Sør.
Gjennom en årrekke har vi opparbeidet oss erfaring, kompetanse og utstyr.

Vi har opparbeidet godt samarbeid med store og små bedrifter, eventbyråer, festivaler og privat kunder.
Hos oss kan du få alt fra dekketøy, stoler, bord, telt, toalettvogn og mye mer sjekk vår hjemme side. www.a-tech.no

Obsession Boats

Obsession Boats

J.TRADING

Renaclean såpe,Renapur,skinnbalsam,Pol metalpolish,barneluer,hageslanger og Click on lys til alle mørke steder