Utstillere 2021

Årets utstillere for Arendal båt & fritidsmesse!

Predator Boats

Predator Boats

Predator boats bygger custom made high-performance boats med stort fokus på detaljer. Vi produserer båtene i Arendal og er din lokale leverandør av Mercury motorer for nysalg og ettermarkedet.

Ibiza Boats

Ibiza Boats

Ibizas innovative båter er et resultat av 40 års båtbyggererfaring, og 29 års erfaring med utvikling og produksjon av Norges største landstedbåtsuksesser. Ibizas kjerneverdier er funksjonelt design, gode sjøegenskaper, robusthet og styrke. Et godt møte mellom båt og sjø er selve grunnlaget for en god båtopplevelse.

Båthuset Arendal

Båthuset Arendal

Båthuset ble stiftet i 2019 med det formål å levere kvalitetsprodukter innen båtbransjen samt yte god service til kundene. Vi står på døgnet rundt for at du skal bli fornøyd.

Arendal båt og motor

Arendal båt og motor

Arendal båt og motor er en båtforhandler som befinner seg på Nedenes, midt mellom Arendal og Grimstad. Vi driver med salg av nye båter og motorer. Vi driver også med salg av båthengere, verksted og båtopplag.

Sjøsenteret Arendal

Sjøsenteret Arendal

Velkommen til Arendals flotteste Sjøsenter. Vi hjelper deg med båt drømmen!
Vi ligger sentralt plassert på Stoa i Arendal og har en flott utstilling av Nordkapp , Sting, Iron- Boats, Zodiac, Pioner og Mercury motorer.

Modesty Boats

Modesty Boats

Modesty Boats AS ble startet opp i 2011 med en idè om å presentere norsk designede båter med moderne klassisk look. Det klassiske preget har vi beholdt, men skaper idag en ny serie hvor båtene er blitt mer modernisert.

Arilds Motorsenter

Arilds Motorsenter

Arilds Motorsenter holder til i Osedalen i Froland. Vi er faghandel innen: Skog, hage, park- og anlegg. Stort utvalg i tilhengere, ATV/UTV og snøscootere, samt utstyr til proffmarkedet. Vi har mer enn 30 års erfaring i bransjen, og er med det en av de mest erfarne bedrifter på dette området. Enten du er privat eller proffkunde, så vil du få den beste servicen hos oss. Våre selgere og mekanikere vil ta deg godt imot og sørge for at du som kunde blir fornøyd. For mer informasjon gå inn på våres hjemmeside

Jakt & Friluft

Jakt & Friluft

Hos Jakt & Friluft AS finner du kanskje Norges største utvalg av jakt, fiske og friluftsutstyr samlet på et sted. Enten du handler i vår forretning i Arendal, på Gjøvik eller på nettet kan vi tilby et stort utvalg av kvalitetsprodukter fra kjente produsenter til konkurransedyktige priser.

Maritim

Maritim

Maritim Båtutstyr er butikkene for alle med lidenskap for sjøen. Vi lever og ånder for båt og båtliv, og gjør vårt aller beste for å tilby våre kunder godt utstyr, egnet for sjøen, til konkurransedyktige priser. Maritim er Norges største båtutstyrskjede, med 7 butikker i Sør-Norge, og hovedlager og netthandel i Arendal. Vi har levert utstyr til landets båtentusiaster siden 1984, og satser på å ha et stort og komplett utvalg av varer slik at du får alt du trenger til båt og båtliv på ett sted.

Grundes Byggshop

Grundes Byggshop

Grundes Byggshop AS ble etablert i Mai 1991. Vi holder til på Stoa Handelsområde på utsiden av Arendal ved  E18.  Vi er for tiden 9 stk fast ansatte. De fleste av dem ble ansatt i tidsrommet 1992-1996.

Bilutstyr Arendal AS

Bilutstyr Arendal AS

Bilutstyr Arendal ble etablert i 1991. Siden den gang har vi utviklet oss til å bli en solid og moderne bedrift. Vi er sentralt plassert på Stoa industriområde like utenfor Arendal, lett tilgjengelig for våre kunder. I tillegg til butikk, har vi en engros avdeling som leverer varer til verksteder, bensinstasjoner, lakkverksteder og andre bedrifter. Våre ansatte har solid fagkunnskap innen en rekke områder. Vi gjør alt vi kan for å yte topp service til våre kunder. Vår butikk er med i BilXtra kjeden, hvor du finner et bredt spekter av deler og utstyr.

Adventure

Adventure

Adventure er et ord som bringer tankene til spenning, oppdagelser og tanker om steder som er igjen å besøke. Adventure er en inngangsport til avslapning og moro med familie og venner.

Vår visjon er å kombinere de fineste materialene med design og teknologi. Adventure LTD har skapt en av de aller beste RIB-båtene som er tilgjengelige på markedet.

Våre båter som ikke bare ser bra ut, de må kunne gjøre jobben sin år etter år uten kompromisser.

Marex

Marex

Marex Service Senter tilbyr et total tilbud til alle båteiere. Hos oss finner du alle tjenester som gjør at du får en positiv opplevelse ved å eie din båt. Vi holder til på Hasseltangen på Fevik, strategisk plassert midt imellom Grimstad og Arendal. Dette er et godt utgangspunkt for de som trenger vinteropplag eller service på båten sin, langs hele Sørlandskysten.

Nidelv

Nidelv

West Marina

West Marina

Mer båt for pengene.

West Marina er importør og forhandler av svenske Westline og Nautus som er kjent for båter med utsøkt design og sjøegenskaper i toppklasse.

Vi er også forhandler av norskproduserte båter fra Nidelv. Alle båtene blir tilpasset kundens personlige ønsker og behov til avtalt pris.

Power

Power

Autostrada

Autostrada

Sea-Doo

Sea-Doo

A-tech

A-tech